Η Εταιρία

Καλώς ήρθατε στο e-shop μας!

Το ηλεκτρονικό κατάστημα bouboukia.gr ιδρύθηκε το 2020 και δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει στους νέους γονείς προϊόντα απόλυτα λειτουργικά – θα κάνουν την καθημερινότητά σας ευκολότερη, οικονομικά – εδώ θα βρείτε τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές, ποιοτικά – προϊόντα που έχουν επιλεγεί με μεγάλη προσοχή από την παγκόσμια αγορά και τα οποία δεν θα σας εκθέσουν στη καινούργια και αρκετά απαιτητική καθημερινότητά σας.

Το bouboukia.gr έγινε πραγματικότητα όταν συνειδητοποιήσαμε πως μπορούμε κι εμείς, έστω και με ένα μικρό μας λιθαράκι, να κάνουμε λίγο καλύτερη την καινούργια σας πραγματικότητα με το μωρό σας. Με καινοτόμα βρεφικά είδη, που οι τεχνικές τους προδιαγραφές θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό αγοραστή, σε μία ελληνική αγορά που είναι ήδη αρκετά κορεσμένη σε αυτόν τον τομέα, είναι για εμάς ευχαρίστηση να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας που μόνο με αγνά συναισθήματα έχει ξεκινήσει.

Σαν εταιρία με καινοτόμα προϊόντα, δεν θα μπορούσαμε να μην προσπαθήσουμε για το κάτι παραπάνω στο κομμάτι της επικοινωνίας, πέρα από τους κλασικούς τρόπους επικοινωνίας με facebook, Instagram και email τα οποία είναι όλα διαθέσιμα στο e-shop μας. Επειδή πιστεύουμε οτι οι επαγγελματικές σχέσεις ευημερούν και μακροημερεύουν μόνο σε θεμέλια εμπιστοσύνης, έχουμε συνάψει συνεργασίες με επιλεγμένους παιδότοπους σε όλη την Ελλάδα. Με αυτόν τον τρόπο θα είμαστε πιο κοντά στους γονείς, με ειδικές προσφορές και εκπλήξεις, όπως και πολλά ενδιαφέροντα event από τα οποία θα φεύγουμε όλοι χαμογελαστοί. Επίσης θα έχουμε την ευκαιρία να συζητάμε από κοντά ανάγκες, προβλήματα και τάσεις που προκύπτουν στην καθημερινότητά μας με σκοπό να αφουγκραζόμαστε πρώτοι τα μηνύματα της αγοράς για να αντιδρούμε άμεσα. Μπορείτε να ενημερώνεστε σχετικά στον σύνδεσμο “Συνεργαζόμενοι παιδότοποι”, ο οποίος θα ενημερωθεί προσεχώς!!

Ήρθαμε για να μείνουμε. Θέλουμε να μας εμπιστευτείτε γιατί σκεφτόμαστε σαν εσάς.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του bouboukia.gr