ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η Εταιρεία μας μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

Όλες οι παραγγελίες εσωτερικού, αποστέλλονται με ΕΛΤΑ (Courier) και μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη της αποστολής εδώ : www.elta-courier.gr. Αναλόγως την περιοχή στην οποία βρίσκεστε, παραλαμβάνετε το πακέτο σας συνήθως σε 1 – 3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα που ολοκληρώσατε την παραγγελία σας. Μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής της παραγγελίας σας θα αποσταλεί εντός 24 ωρών.

ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Για όλες τις παραγγελίες εξωτερικού ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ η δυνατότητα αντικαταβολής. Πρέπει να γίνει αρχικά η κατάθεση στους λογαριασμούς της εταιρείας και στη συνέχεια να αποσταλεί η παραγγελία σας.

Όλες οι παραγγελίες εξωτερικού, αποστέλλονται με ΕΛΤΑ (Courier) και παραλαμβάνετε το πακέτο σας σε 7-12 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα που ολοκληρώσατε την παραγγελία σας. Μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής της παραγγελίας σας θα υποβληθεί σε επεξεργασία και θα αποσταλεί εντός 24 ωρών. Θα λάβετε ένα email που θα δηλώνει ότι η παραγγελία σας έχει αποσταλεί.

Αν για οποιοδήποτε λόγο, η παράδοση ενδέχεται να αργήσει περισσότερο, θα ενημερωθείτε άμεσα τηλεφωνικά.

Τα έξοδα αποστολής στην Ευρώπη είναι 25,00 € ανεξαρτήτως βάρους και όγκου προϊόντων, για παραγγελίες με συνολική αξία μικρότερη των 200,00 €.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε η αποστολή να γίνει με άλλο τρόπο ή διαφορετική εταιρεία ταχυμεταφορών, πρέπει να μας ειδοποιήσετε τηλεφωνικά στο 0030 6979338526 πριν ή αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Σε αυτήν την περίπτωση, τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη και όχι την εταιρεία μας.