ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

  1. Με Αντικαταβολή
  2. Με απευθείας κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  3. Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα (Προσωρινά μη διαθέσιμο)

1. ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε πληρωμή μέσω αντικαταβολής κατά την παραλαβή του προϊόντος.
Η αντικαταβολή ισχύει ΜΟΝΟ για πληρωμή με μετρητά.

Κόστος υπηρεσίας 2,00 €

2. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή της παραγγελίας σας μέσω κατάθεσης του συνολικού ποσού, συμπληρώνοντας το ονοματεπώνυμό σας στην αιτιολογία.


ΤΡΑΠΕΖΑ Eurobank

IBAN: GR92 0260 3260 0001 1020 1026 376

ΤΡΑΠΕΖΑ Πειραιώς

IBAN: GR79 0171 5590 0065 5915 1037 291 


Για να εξυπηρετηθείτε γρηγορότερα προτείνουμε να μας στείλετε αποδεικτικό της κατάθεσης μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (email) στη διεύθυνση:

[email protected]

Εναλλακτικά, μπορείτε να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 6979338526 ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση για την ολοκλήρωση της κατάθεσής σας, και θα φροντίσουμε άμεσα για την αποστολή της παραγγελίας σας.

3.ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Οι συναλλαγές σας μέσω του www.bouboukia.gr πραγματοποιούνται μέσω του συστήματος ασφαλείας ePOS Paycenter της Τράπεζας Eurobank.

Κατά τη διάρκεια καταχώρησης των στοιχείων της πιστωτικής σας κάρτας μεταφέρεστε σε ασφαλή διακομιστή της Τράπεζας Eurobank, ο οποίος χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο ασφαλείας Secure Socket Layers, μέσω του οποίου γίνεται η διαχείριση όλων των δεδομένων.

Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας δεν αποθηκεύονται πουθενά, παρά μόνο χρησιμοποιούνται για τον έλεγχό της, τη χρέωση και την αντίστοιχη διεκπεραίωση της παραγγελίας.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης www.bouboukia.gr υποστηρίζει και προστατεύεται από τις υπηρεσίες πιστοποίησης κατόχων κάρτας «Verified by Visa» για συναλλαγές με κάρτα Visa και Mastercard SecureCode για συναλλαγές με κάρτες Mastercard και Maestro.

Οι πιστωτικές κάρτες που υποστηρίζονται και μπορούν να χρησιμοποιηθούν στις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές είναι:

Επιβεβαιώνουμε ότι η εταιρία μας δεν διαθέτει καμία πληροφορία σχετικά με την πιστωτική σας κάρτα.